Over ons

Passie voor pizza’s en houtgestookte ovens

Een prachtig uitzicht op groene omgeving, een lange tafel buiten met vrienden errond, lekkere pizza’s om samen te maken en te sharen, heerlijke wijn,…. Kortom alles om er een gezellige avond van te maken. Dat gevoel van ‘het zuiden’ willen wij graag naar je eigen tuin brengen.

Het ontstaan van I Forni Campini

Gedeelde passie

Tijdens onze gezinsreis in Italië in 2010 is de passie voor het buitenkoken ontstaan. De Italianen bakten, grilden en kookten ter plekke in prachtige houtgestookte pizzaovens. Een lust voor het oog! Hier is het idee ontstaan om pizzaovens te gaan importeren.

Om onze klanten alle mogelijkheden van de houtgestookte ovens te leren kennen, organiseren we op onze thuislocatie workshops.
Na een tijdje verzorgden we ook zelf feesten op locatie.
Trouw-, bedrijfsfeesten en grote festivals zoals Tomorrowland en Pukkelpop passeerden onze revue.

Ronny Verelst

Onder een boom … met zicht op heuvels in Toscane… gezellig samenzijn en genieten van de echte Italiaanse keuken. Lekker eten en drinken in goed gezelschap maakt mij gelukkig. Om deze beleving van gezelligheid voor ieder ook hier te realiseren, ben ik in 2020 mee in I Forni Campini gestapt.

Samen met ons fantastisch team wensen we jullie veel plezier tijdens onze workshops en feesten op locatie. Ook met onze prachtige ovens waarbij ieder uit uw gezelschap betrokken is bij het koken, is een gezellige en deugddoende avond gegarandeerd. Een aanrader!

Bart Patteet