Nieuw!! Mogelijk om geïsoleerde ovens in uw gewenste kleur te bestellen! Weerbestendig!

De nieuwste trend op gebied van homecooking Een houtgestookte oven

De houtoven geeft elk gerecht een aparte & unieke toets. Als je eenmaal een houtoven hebt geprobeerd, ben je er helemaal weg van! Je kunt in de oven meer dan alleen maar pizza klaarmaken. Je kunt er ook in braden, brood bakken, tajines bereiden, visschotels, enz.

Onze houtovens zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 80 tot 120cm, zodat ze zowel geschikt zijn voor particulier als professioneel gebruik. In de pizzaovens kun je meerdere pizza’s tegelijk bakken.

Een houtoven zorgt ook voor verbondenheid. Zelfs in de winter is het gezelligheid troef met z’n allen rond de houtgestookte oven. Bent u een echte foodie? Proef en ervaar. I Forni Campini, wij verkopen en verhuren houtgestookte ovens.

Bekijk onze verkoopmodellen

Workshop brood bakken 25 maart 2022

workshop brood bakken

Na lange tijd organiseren we nog een keer een workshop brood bakken in onze houtgestookte ovens. Op het programma staat: deeg maken, brood kneden en bakken. Naar inspiratie van de lesgever worden ook pistolets of franse broden of.... gemaakt. Uiteraard gaan we van dit alles ook proeven. 

Inschrijven

Je houtoven Gebruiksklaar maken

Een houtoven voor elke gelegenheid

Een houtoven kun je gebruiken voor elke gelegenheid, groot of klein. Bovendien verhuren wij ook pizzaovens op locatie met of zonder onze professionele pizzabakkers. Aan jou de keuze!

  • Communie
  • Buurtfeest
  • Verjaardag
  • Evenement
  • Festival
  • Bedrijfsfeest