Nieuw!! Mogelijk om geïsoleerde ovens in uw gewenste kleur te bestellen! Weerbestendig!

De nieuwste trend op gebied van homecooking Een houtgestookte oven

De houtoven geeft elk gerecht een aparte & unieke toets. Als je eenmaal een houtoven hebt geprobeerd, ben je er helemaal weg van! Je kunt in de oven meer dan alleen maar pizza klaarmaken. Je kunt er ook in braden, brood bakken, tajines bereiden, visschotels, enz.

Onze houtovens zijn verkrijgbaar in verschillende maten van 80 tot 120cm, zodat ze zowel geschikt zijn voor particulier als professioneel gebruik. In de pizzaovens kun je meerdere pizza’s tegelijk bakken.

Een houtoven zorgt ook voor verbondenheid. Zelfs in de winter is het gezelligheid troef met z’n allen rond de houtgestookte oven. Bent u een echte foodie? Proef en ervaar. I Forni Campini, wij verkopen en verhuren houtgestookte ovens.

Bekijk onze verkoopmodellen

Workshop pizza bakken 12/11/2021

workshop pizza bakken

Wil je eerst zien hoe zo’n houtgestookte oven werkt? Dan kunt u regelmatig bij ons terecht tijdens de workshops pizza bakken. Wij tonen je graag hoe je zelf de lekkerste pizza's bakt en andere gerechten maakt in een authentieke houtgestookte oven.

Inschrijven

Je houtoven Gebruiksklaar maken

Een houtoven voor elke gelegenheid

Een houtoven kun je gebruiken voor elke gelegenheid, groot of klein. Bovendien verhuren wij ook pizzaovens op locatie met of zonder onze professionele pizzabakkers. Aan jou de keuze!

  • Communie
  • Buurtfeest
  • Verjaardag
  • Evenement
  • Festival
  • Bedrijfsfeest