Workshop brood bakken

Brood bakken Workshop informatie

Elke maand kookdemo met authentieke houtovens

Onze volgende brood workshop is nog niet bepaald voor  2017 we starten stipt om 20.00 uur. Afronden doen we tussen 22u30 a 23.00 uur.

Tijdens de workshop brood bakken tonen we je :

  • Brood deeg maken - afwisselende degen
  • Italiaanse Foccatio - met spekjes - uien - kruiden - tomaatjes 
  • Franse broodjes - piccolo’s

We leren je het aanmaken van een houtoven en deeg kneden en opbollen. Daarnaast vertellen we je over de rijstijden van verschillende degen.

Vergeet je keukenschort niet aub.

Er kan naar hartenlust geproefd worden, (3 drankjes) inbegrepen. Elke deelnemer krijgt een syllabus en folder met receptuur en werkwijzen mee naar huis. Kostprijs is 65 euro per persoon waarvan 35 euro voorschot te betalen na inschrijving. Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Referenties workshops

Tijdens de workshops tonen we onder andere het volgende:

  • Aanmaken van de houtoven
  • Brooddeeg maken: afwisselende degen
  • Italiaanse Foccatio, met spekjes, uien, kruiden, tomaatjes
  • Franse broodjes, piccolo's

Volgeboekt

Sorry, de eerstvolgende workshop is al volgeboekt. Binnenkort geven we opnieuw een workshop brood bakken. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Wens je meer informatie over onze workshops? Mail dan naar info@ifornicampini.be

Workshop brood bakken

Onze volgende brood workshop is op donderdag 30 maart 2017. We starten stipt om 20.00 uur. Einde is voorzien rond 23.00 uur.